zondag, november 05, 2006

Mooie dag met zon, de laatste stralen van het jaar denk ik. De 20ste november gaat hier het licht uit.
Het feestje bij de burgemeester thuis was plezant. We kregen een bacalaosoep met kruidenbrood voorgezet en er was genoeg wijn voor een peleton. Er waren nog een hoop vrienden en kennissen, en de kinderen waren erbij. Nu had Herman - de burgemeester - in z'n slaapkamer een Playstation geïnstalleerd met een karaokemachine, met alles erop en eraan. Ge kunt al denken; ons Mathilde was er niet van weg te slaan. En maar zingen, samen met nog een jonge meid, geweldig om te zien.
Vanochtend kwam dan ook de vraag of we geen Playstation met karaoke konden aanschaffen voor kerst.

1 opmerking:

Nel zei

Hi Rudi!
Wellie zijn ok een wiekentje weggeweest, met de broers en zussen van ons moeke, en daar dan de kinders en kleinkinders van. Nen helen hoop, dus, al waren ze natuurlijk nie allemaal daar! Ma we hebben ons weer ferm geamuseerd. De herfstkleuren waren prachtig nu. Omdat het zo lang mooi weer was, hangen er nog veel blaadjes aan de bomen, dus dat gaf wel een mooi zicht. Ons mannen zijn niet zo'n geweldige stappers, maar hebben toch drie ferm toerkes meegedaan. En os ma mag wassen nu, he! Ma och, da pakken we er bij.
De school is terug begonnen, & os Jorien had geen zin om op te staan... die gaat nie zo graag, ma ze zal nog lang moeten, eh... Och, voor ge 't weet is 't weeral Kerstmis. En dieje sint moet ook nog langskomen! (HELP! Inspiratie!! En nee, gene playstation met karaokefunctie.... ppppffff, ik moet er nie aan denken! Da's goe voor als de kamer op zolder af is, dan kunnen ze daar hun kuren uitwerken.)

tot de volgende! en voorzichtig op de baan!